Back on track

Tour Eiffel

 photo DSC_0170_zps4c12b1e6.jpg

 photo DSC_0205_zpsc34af5e6.jpg

Trenchcoat fra Freequent | Netbluse fra Zara | Sko fra Chanel | Vintage handsker og solbriller

Som I kan se, er jeg still going strong på det mørkere beklædningsmarked. Jeg ved godt, at det er pisse in og utroligt uorginalt i bloggerverdenen, og jeg vil næppe komme og erklære at trenden ikke har påvirket mig. Jeg er virkelig perfektionistisk når det kommer til det tøj, jeg går i, og har altid været det. Jeg elsker at gå med følelsen af, at mit outfit er gennemført. Med gennemført mener jeg, at proportionerne passer, der findes fine detaljer, der får beskueren til at lægge ekstra mærke til lige præcist hvad jeg har på. Dette skal ikke forståes som om, at jeg går op i mit tøj, kun for at få anerkendelse fra omgivelserne. (Dette kaldes fashionweek-feber) Jeg gør det fordi, at så har jeg det godt. Det gør mig ligefrem helt euforisk indeni at være iført noget, der bare spiller i mine øjne.

Overstående outfit er jeg utrolig tilfreds med. Den dybe nedskæring skreg nærmest efter at blive udfyldt af net. Dette outfit er meget simpelt, men jeg beundrer dets enkelthed.
(Jeg er ked af den dårlige kvalitet af sidste billede, jeg skal lige lære alt det her hurlumhej igen)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back on track